Kontortid

Mandag – fredag: kl. 06.00 til 17.00

Lørdag – søndag: Stengt

Kontaktinformasjon

Ring oss 24/7: +47 93-845397

 

Vi har ansatte i disse landene

Norge, Sverige, Finland

..og betjener deg på norsk, svensk, finsk og engelsk

 

Spørsmål og svar

Hvilke typer ventiler selger Nordic Valves?

Nordic Valves selger et bredt utvalg av ventiler, inkludert kuleventiler, sluseventiler, kjegleventiler, tilbakeslagsventiler, spjeldventiler og nåleventiler. Vi tilbyr også skreddersydde ventilløsninger for å møte våre kunders spesifikke behov.

Hvor leverer Nordic Valves sine produkter?

Nordic Valves sender produktene sine over hele verden. Vi har etablert partnerskap med logistikkselskaper for å sikre at produktene våre leveres til våre kunder i tide og på en mest mulig kostnadseffektiv måte.

Hvilke bransjer betjener Nordic Valves?

Nordic Valves betjener et bredt spekter av industrier, inkludert olje og gass, kjemisk og petrokjemisk industri, kraftproduksjon, vann- og avløpsvannbehandling, farmasøytisk, mat og drikke, og tremasse og papir. Våre produkter er egnet for et bredt spekter av bruksområder, og vi utvider alltid vårt produktspekter for å møte de skiftende behovene til våre kunder.

Tilbyr Nordic Valves ettersalgsstøtte?

Ja, Nordic Valves tilbyr omfattende ettermarkedsstøtte for å sikre at kundene våre er fornøyde med kjøpet. Vårt tekniske supportteam er alltid tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer kunder måtte ha.

Kan Nordic Valves tilby skreddersydde løsninger for unike krav?

Ja, Nordic Valves kan tilby skreddersydde ventilløsninger for å møte våre kunders unike krav. Vårt erfarne ingeniørteam jobber tett med kundene for å forstå deres behov og utvikle tilpassede løsninger for å møte disse behovene. Vi er forpliktet til å gi våre kunder pålitelige og kostnadseffektive ventilløsninger av høy kvalitet.

INFORMASJON OM OSS

KONTAKTA OSS